Rope Access Technician

Mijn specialisatie ligt in het aangaan van technische uitdagingen. In de afgelopen twee jaar heb ik voornamelijk gewerkt als elektricien, met de nadruk op commerciële installaties en zonne-energieprojecten. Een van mijn expertisegebieden is het werken aan LED-walls die veelvuldig worden gebruikt in de entertainmentsector. Recentelijk heb ik mijn vaardigheden uitgebreid met Rope Access Technician, waarbij ik mijn technische expertise toepas op lastig bereikbare locaties.

Elektricien in harnas

Na het behalen van mijn Irata Level 1 certificering, ben ik mijn avontuur begonnen in de wereld van Rope Access. Voor die tijd was mijn focus vooral gericht op werkbeveiliging en valbeveiligingssystemen. Door het beheersen van touwtoegangstechnieken ben ik nu in staat om langs touwen omhoog en omlaag te bewegen, wat me toegang verschaft tot locaties die anders lastig bereikbaar zouden zijn.

Mijn werkprojecten zijn voornamelijk gericht op schoonmaak en inspectie van besloten ruimtes, onderhoud aan industriële installaties en verlichtingssystemen. Helaas kan ik de meeste van deze projecten niet visueel delen vanwege beperkingen in fotografie. Voor meer details en informatie, nodig ik u uit om contact met mij op te nemen.

Rope access Technician Elektricien op hoogte Alec Meijerink

Rope Access
Specialisatie
Elektricien
LED walls & Entertainment

AM Technical Service
Bedrijfscategorie : Elektricien
Locatie : Friesland
Bedrijfsnaam : AM Technical Services
Eigenaar : Alec Meijerink
Telefoonnummer : +31566700215
Website :
Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: