Schilder Groningen

Barend Schilderwerken is een schildersbedrijf gevestigd in Groningen en sinds 1998 actief in het schildersvak.

Wij zijn trots op het leveren van vakmanschap, kwaliteit en eerlijkheid, wat ons onderscheidt van anderen. Wij hechten veel waarde aan heldere communicatie en duidelijke offertes om onze klanten een uitstekende service te bieden.

Ons team bestaat uit professionele vakmensen die een opleiding tot schilder hebben afgerond. Wij breiden onze kennis voortdurend uit door middel van cursussen en het gebruik van de nieuwste materialen om onze klanten het beste vakmanschap te garanderen. Wij zien een tevreden klant als onze beste vorm van reclame!

Barend Schilderwerken schildersbedrijf Groningen

Betrouwbaar
Vakmanschap
Kwaliteit
Ervaring

Barend Schilderwerken
Bedrijfscategorie : Schilders
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Barend Schiderswerken
Eigenaar : Barend Wiltjer
Telefoonnummer : +3150-2600017
Website :

Wij bieden een breed scala aan diensten aan. Hierdoor kunnen we je met verschillende soorten werkzaamheden ondersteunen. Uiteraard kun je bij elke dienst een hoge mate van kwaliteit en zorgvuldigheid van ons verwachten. Wij zijn inzetbaar voor o.a.:

Buitenschilderwerk

Wil je graag de buitenkant van jouw woning opnieuw laten schilderen? Dan kunnen wij jouw buitenschilderwerk verzorgen. Wij bieden diverse diensten aan, waaronder schilderen, wandafwerking, het schilderen van kozijnen, beton en andere schilderwerkzaamheden voor buiten.

Binnenschilderwerk

Ben je op zoek naar een binnenschilder voor jouw binnenschilderwerk? Wij bieden een breed scala aan werkzaamheden aan om aan al jouw behoeften te voldoen, waaronder het schuren en plamuren van ondergronden en het schilderen van deuren, kozijnen en muren.

Houtrotherstel

Last van houtrot? Wij voeren een professionele houtrotherstel uit zodat je niet snel meer last hebt van houtrot.

Beglazing

Wij plaatsen enkelglas, dubbelglas en speciaal glas met vakmanschap en precisie. Of het nu gaat om een bestaande woning of een woningrenovatie, onze glaszetter zorgt voor een zorgvuldige en professionele installatie.

Behangen

Een behanger nodig om jouw muren van nieuw behang te voorzien? Wij behangen jouw wanden strak en professioneel en dat altijd op een zorgvuldige wijze.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: