Complete catering in Noord-Nederland

Iets te vieren? Wij verzorgen met alle liefde de complete catering van jouw feestje of event in Noord-Nederland, op elke gewenste locatie.

Wil je een BBQ in de tuin organiseren, een pizzabakker aan huis, een borrel die net even iets luxer is, een groot bedrijfsfeest of zelfs een kerstmarkt op locatie? Onze partyservice verzorgt dit graag bij jou thuis, op het werk of welke locatie dan ook.

Hoe eenvoudig of luxe je het wil hebben bepaal je zelf. Wij verzorgen niet alleen het eten en drinken maar nemen ook het glaswerk, meubilair en servies mee. Alle gerechten en hapjes worden voor jou bereid. Zo kan je zelf van het gezelschap, het heerlijke eten en de koude drankjes genieten. Een ding staat vast, wij verzorgen en bezorgen alles veilig en verantwoord.

Bedrijfsrestaurant

Alle medewerkers tussen de middag voorzien van een (gezonde) lunch of snack? Onder de noemer ‘Chef Serveert’ verzorgen wij de volledige bedrijfs restauratie. Dit is uiteraard ook mogelijk op scholen of in andere gebouwen.Ons concept leent zich voor grote en kleine organisaties en kan inclusief of zonder personeel geleverd worden.

Beijk Catering Groningen

Lokale ingrediënten
Complete catering
Partyservice
Hoge kwaliteit
Bedrijfsrestaurants

Beijk Catering
Bedrijfscategorie : Catering
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Beijk Catering
Eigenaar : Yabeco Holding BV
Telefoonnummer : 0594-554321
Website :

Partycatering

De partyservice van Beijk gaat verder dan het leveren van hapjes en drankjes. Wij leveren een complete beleving, waar nodig inclusief personeel. Van borrel tot buffet en van roodtruck tot BBQ.

Contract catering

Het cateren van een bedrijfsrestaurant of restaurant in een kantine kunnen wij volledig op ons nemen. Dit doen wij onder de naam 'Chef Serveert'. Met een eigen huisstijl verzorgen wij vanuit onze restaurants de innerlijke mens op kantoor, school of waar dan ook. Dit kan bemand met personeel of onbemand middels een zelfscan kassa.

Events en catering

Bedrijfsfeest of ander evenement in de planning voor een grote of kleine groep mensen? Wij hebben de ervaring en kunde om dit van A tot Z te organiseren. Dit kan op elke gewenste locatie, inclusief of exclusief personeel. Mogelijkheden waar aan gedacht kan worden:

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: