Unieke locatie

De Allersmaborg is één van de laatste Groninger borgen die bewaard is gebleven. Hij stamt van oorsprong uit de 15e eeuw. Bij de restauratie door de Rijksuniversiteit Groningen tussen 2005 en 2007 is de Allersmaborg teruggebracht in de sfeer van een 19e-eeuws landhuis. Hierdoor is het onder andere een unieke trouwlocatie geworden.

Sinds 2015 ligt de exploitatie van de Allersmaborg bij Beijk Catering. Op maar 20 minuten rijden vanaf het Zerniketerrein zul je verbaasd staan van de rust en de ruimte. Je hoort buiten niks anders dan de vogels en binnen tref je een sfeer van landelijke exclusiviteit. Een bijzondere overnachting in het Klerkenhuis is dan ook zeker aan te raden!

Begin 2022 zijn Meindert Bonnema en Ellen Postma de nieuwe trotse bewoners/beheerders van de borg geworden. Zij verwelkomen je graag om de borg te bewonderen voor een bruiloft, inspirerende vergadering, om een feestje te vieren of ander evenement.

Allersmaborg trouwlocatie Groningen

Rust & Ruimte
Groen & natuur
Unieke trouwlocatie
Sfeervol
Bijzondere vergaderlocatie
Overnachten

De Allersmaborg
Bedrijfscategorie : Trouwlocatie
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Allersmaborg
Eigenaar : Rijksuniversiteit Groningen
Telefoonnummer : +316-46210929
Website :

Unieke trouwlocatie in Groningen

Het Groninger landschap straalt rust en ruimte uit. De Allersmaborg is hierin nostalgisch en sprookjesachtig. De combinatie van deze twee maakt de borg tot een romantische en unieke trouwlocatie. Er kan binnen maar ook buiten getrouwd worden, afhankelijk van de wensen. Daarnaast is er mogelijkheid tot uitgebreide catering.

Bijzondere vergaderlocatie in Groningen

De diverse kamers en ruimtes brengen je even terug in de tijd. Deze bijzondere en inspirerende vergaderlocatie in Groningen is dan ook zeer geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten die net even anders dan standaard mogen zijn.

Bijzonder overnachten in Groningen

Het Klerkenhuis is een aparte accommodatie op het terrein van de Allersmaborg. In dit knusse huisje, dat volledig gerestyled is, is een bijzondere overnachting met twee personen mogelijk.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: