Kringloopwinkel in Groningen

Bij de kringloopwinkel van Red een Kind in Groningen weet je wel waar je start, maar wat je onderweg tegenkomt is verrassend! Elke week is het aanbod weer anders. Je gaat zeker met wat leuks naar huis en tegelijkertijd steun je het goede doel.

Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ben je welkom om te komen shoppen of om spullen in te leveren. Een bezoek aan de Kringloop voor Red een Kind is een avontuur.

Marktplaats

Ook op Marktplaats kan je spullen van onze kringloopwinkel kopen. Daar verkopen we de bijzondere of meer waardevolle artikelen. Ook als artikelen niet meer in de winkel passen, worden ze op Marktplaats gezet.

kringloopwinkel Red een kind Groningen

Wekelijks nieuw aanbod
Inbreng
Vrijwilligers
Ook via Marktplaats

Kringloop voor Red een Kind
Bedrijfscategorie : Kringloopwinkels
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Kringloopwinkel voor Red een Kind
Eigenaar : Stichting Klimrek
Telefoonnummer : +3150–8804621
Website :

Vrijwilligers

Onze kringloopwinkel wordt volledig gerund door vrijwilligers. Zonder hen is er geen kringloopwinkel. Er is op dit moment een gezellig en gevarieerd team wat wij graag zouden willen uitbreiden. Het team is onderverdeeld in diverse groepen, denk hierbij aan kassa, magazijn, boeken, speelgoed en meer. Je kunt zelf aangeven waar je interesses liggen. Bovendien zijn de werkdagen naar eigen keuze in te plannen en is het leuk voor de sociale contacten. Kom bijvoorbeeld één dag per twee weken of één dagdeel per week.

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor Stichting Red een Kind? Dan horen wij graag van je. Een dagje meedraaien om te ontdekken of dit wat voor je is, is uiteraard ook mogelijk. Je kunt hiervoor e-mail sturen naar groningen@kringloopredeenkind.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: