Pedicure Groningen

Goede verzorging van de voeten is enorm belangrijk. In mijn medische pedicuresalon ben je hiervoor aan het juiste adres.

Je voeten dragen het belangrijkste wat er is, namelijk jou! Daarom is goede verzorging, liefde en aandacht enorm belangrijk. Kies vandaag nog voor jezelf, geef je voeten wat ze nodig hebben.

Als Medisch Pedicure in Groningen heb ik de nodige kennis en ervaring in huis om jouw voeten goed te verzorgen of te voorzien van het juiste advies. Mijn specialiteiten zijn;

 

Persoonlijke aandacht, fijne sfeer en rust. Dat zijn elementen die centraal staan tijdens een voetbehandeling. Kwaliteit en aandacht voor jou!

Afspraak maken met pedicure in Groningen?

Afspraak maken met Marijke? Plan hem online in of neem contact met me op via WhatsApp of bel 06-11776689.

pedicure Groningen pedicuresalon

Marijkes Pedicuresalon
Bedrijfscategorie : Pedicure
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Marijke's Pedicuresalon
Eigenaar : Marijke Holman
Telefoonnummer : +316-11776689
Website :

Marijke HolmanIk ben Marijke en sinds september 2017 werkzaam als Medisch Pedicure in mijn pedicuresalon in Groningen. Ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben wij twee zoons en één dochter in huis.

Jaren heb ik gewerkt in overheidsinstellingen. In december 2016 heb ik besloten mijn hart te gaan volgen en heb ik mij laten omscholen. En met succes!. Met veel plezier werk ik in mijn Pedicuresalon. Ik geniet ervan om dagelijks mijn cliënten te ontmoeten en hun voeten “onder handen te nemen”. Ik doe dat met enorme passie. Er is niets mooiers dan dat cliënten met een blij gevoel mijn pedicuresalon weer verlaten.

Ook een medische pedicuresalon

Naast het werk als Medisch Pedicure ben ik ook Sportmedisch Pedicure. Als sporter wil je graag soepel, verantwoord en vooral zonder blessures sporten en bewegen. Ik wil graag zorg dragen voor de continuïteit van het sporten. Want sportvoet verzorging is maatwerk!

Als pedicure adviseer en beveel ik ook voetverzorgingsproducten aan. Deze zijn ook online in mijn winkel te koop. Neem gerust een kijkje!

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: