Ongediertebestrijding Groningen

Heb je last van houtwormen, ratten, muizen of van wespen, vlooien, bedwantsen of kakkerlakken? Neem dan snel contact op met van der Veen ongediertebestrijding. Zij helpen je er snel vanaf. En tegen een betaalbare prijs. Professionele ongediertebestrijding hoeft niet duur te zijn. Zij hanteren zeer scherpe prijzen!

Vraag een gratis offerte aan, of vraag ons advies en inspectie voor: Houtworm bestrijden, boktorbestrijding, rattenbestrijding, muizenbestrijding, mierenbestrijding, kakkerlakkenbestrijding, vliegen en wespenbestrijding. Informeer naar meer bestrijdingsmogelijkheden!

Ongediertebestrijder Groningen Van Der Veen

Ongedierte van der Veen
Bedrijfscategorie : Ongediertebestrijding
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Ongedierte Van Der Veen
Eigenaar : Bert van der Veen
Telefoonnummer : +31651173824
2e Telefoonnummer : +31505773099
Website :

45 JAAR ACTIEF IN ONGEDIERTEBESTRIJDING

Al sinds 1974 zijn wij actief in het bestrijden van ongedierte voor particulieren en bedrijven. Met onze jaren lange en brede ervaring in het bestrijden van allerlei soorten ongedierte in Groningen en omgeving zijn wij een uitstekende partij om mee samen te werken!

Het bedrijf is van vader overgegaan op zoon en zo bestaat van der Veen ongediertebestrijding al 45 jaar. Waar er toen nog de meest vreemde en gevaarlijke bestrijdingsmiddelen werden gebruikt. Worden er vandaag de dag hogere eisen gesteld aan de kwaliteit maar ook aan de manieren van bestrijding.

Als ongediertebestrijder worden wij constant bijgeschoold over de manieren om effectief en milieuvriendelijk en ook diervriendelijk bestrijden. Wij geven goede uitleg en nazorg bij onze bestrijdingen.

Wij rijden zonder reclame uitingen op onze auto’s.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: