Personal Training Groningen

Bij Personal Training Out Of The Box in Groningen bieden onze ervaren personal trainers een holistische benadering om je zowel fysiek als mentaal te versterken. Op basis van jouw persoonlijke verhaal ontwikkelen we een aangepast trainingsplan dat je begeleidt door elke sessie.

In onze intieme en privé sportschool richten we onze volledige aandacht op jou, zodat jij het meeste uit elke training kunt halen.

Ons aanbod omvat een diversiteit aan trainingsopties, zoals krachttraining, kickboksen, en oefeningen ter verbetering van je mobiliteit.

Bij Personal Training Out Of The Box geloven we in een integrale aanpak. Ons doel is om iedereen niet alleen fysiek sterker te maken, maar ook om een betere bewegingsvrijheid te bevorderen, bewustzijn van de juiste lichaamshouding te creëren, en je energieniveau significant te verhogen.

Logo Personal Training Out Of The Box uit Groningen

Prive sportschool
Kleinschalig
Fysiek sterker worden
Persoonlijk & professioneel

Personal Training Out Of The Box
Bedrijfscategorie : Sport en recreatie
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Personal Training Out Of The Box
Eigenaar : Wendy Hoek
Telefoonnummer : +316-31003023
Website :

Bedrijfsfitness

Bij PT Out Of The Box in Groningen begrijpen we hoe cruciaal de gezondheid en het welzijn van werknemers zijn voor het succes van elk bedrijf. Daarom bieden we op maat gemaakte Bedrijfsfitnessprogramma's aan, speciaal ontworpen om werknemers actief en gemotiveerd te krijgen. Of je nu de eigenaar of manager bent die de kwaliteit van het werkleven wilt verbeteren, onze programma's bieden de perfecte oplossing.

Onze Bedrijfsfitness sessies zijn veelzijdig en kunnen aangepast worden aan de specifieke behoeften van jouw team. Van dynamisch kickboksen en energieke bootcamps tot gerichte kracht- en conditietraining, we hebben voor elk wat wils. Deze sessies dienen niet alleen om de fysieke fitheid te verbeteren, maar fungeren ook als een effectieve vorm van teambuilding, waardoor collega's elkaar op een geheel nieuwe manier leren kennen.

We bieden flexibele opties aan, van individuele één-op-één sessies tot small group trainingen, waarbij we in overleg met jou een pakket op maat samenstellen. Dit zorgt ervoor dat het programma perfect aansluit bij de unieke behoeften en doelen van jouw bedrijf.

Neem de stap naar een fitter en energieker bedrijf met PT Out Of The Box. Laten we samenwerken om een positieve verandering te brengen in het leven van jouw werknemers.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
Gerelateerde bedrijven