Rijschool Groningen

Wil je rijlessen volgen in Groningen? Volg dan je rijlessen bij Autorijschool Paddepoel. Je hebt dan vele voordelen. De kwaliteit van onze manier van autorijles geven is namelijk hoog gewaardeerd door de vele leerlingen die hun rijbewijs al hebben gehaald. Onze ervaren rijinstructeurs geven je de aandacht en begeleiding die je nodig bent of het voor jou geschikte niveau. Daarnaast vinden wij dat je voor kwaliteit niet meer hoeft te betalen. Bij ons betaal je namelijk maar €47,50 voor een heel lesuur van 60 minuten. Als je een rijles pakket bij ons afneemt, dan is het nog aantrekkelijker. Ons uurtarief is goedkoper dan de gemiddelde rijschool in Groningen en omgeving!

De rijlessen bij Rijschool Paddepoel

  • Geen wachttijden, direct starten met je rijles
  • Je volgt je rijlessen bij dezelfde instructeur.
  • Met je persoonlijke leskaart kun je precies zien in welke fase van de opleiding je zit en hoe het ervoor staat.
  • Je bepaalt zelf wanneer je wilt lessen. Ook de dagen en tijden en waar je opgehaald en afgezet wilt worden (binnen de gemeente Groningen) Wij adviseren om lesblokken van minimaal 2 uur te nemen, omdat autorijlessen van 2 uur vaak effectiever zijn dan 1 uur.
  • In de avond en zaterdag lessen mogelijk

Direct starten met je rijles

Wij hebben geen wachtlijst, dus je kunt direct beginnen met je autorijles. Neem je een pakket bij ons af dan is dat inclusief 25 of 35 lessen, een tussentijdse toets en de kosten voor je examen. Slaag je niet de eerste keer, dan berekenen wij geen rijschool administratie kosten en betaal je alleen de kosten van het CBR. Dit is een bedrag van €122,50

Rijschool Groningen Paddepoel

Rijschool Paddepoel
Bedrijfscategorie : Rijscholen
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Rijschool Paddepoel
Eigenaren : Radjinder Chhatta &
Telefoonnummer : +316-41156822
Website :

Rijschool Paddepoel

Autorijschool  Paddepoel is één van de beste rijscholen uit Groningen met drie ervaren instructeurs die zich volledig richt op jou als leerling. Wij zijn flexibel en wij gaan enkel voor de allerhoogste kwaliteit.

Bij onze lessen wordt er gebruik gemaakt van een persoonlijke leskaart. Op deze manier kan je precies zien in welke fase je van de opleiding zit en hoe je ervoor staat. Met onze persoonlijke en individuele aanpak behaal je gegarandeerd binnen afzienbare tijd je rijbewijs. Zo kan je met vertrouwen binnen de gewenste periode veilig de weg op.

Serieus en intensief

Een rijopleiding is een serieuze en intensieve opleiding, maar wij van Autorijschool Paddepoel vinden het ook belangrijk dat de lessen op een ontspannen en gezellige manier plaats zullen vinden.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
Gerelateerde bedrijven