Amerikaanse bar&grill in Rotterdam

Rotterdam is de tweede vestiging van TGI Fridays in Nederland na Utrecht die in  april 2018 de eerste was. De authentieke Amerikaanse gerechten en fijne bar maken van TGI Fridays een heerlijke plek om met je vrienden of familie samen te komen. Breng je vrijdagavonden door zoals ze bedoeld zijn. Bij ons is het elke dag vrijdag.

 

Markthal Rotterdam

Het restaurant in Rotterdam is gelegen in de Markthal. Hier vind je ingrediënten en etenswaren uit alle windstreken en een vestiging van TGI Fridays.

Naast onze lunch- en dinerkaart zijn er regelmatig events en acties met speciale gerechten. Zo vieren wij elk jaar uitgebreid Halloween en Kerst, waarbij het hele restaurant omgetoverd wordt in passende sfeer. Daarnaast kijken we midden in de nacht met een groot aantal liefhebbers naar de Super Bowl en is er op de vele schermen continu live sport te zien.

Onze bar staat centraal in het restaurant. Cocktails worden vers en volgens traditioneel recept bereid. Daarnaast beschikt deze locatie over een prachtig terras. Met wie kom jij eten bij Fridays in de Markthal van Rotterdam?

Amerikaans restaurant TGI Fridays in Nederland

Burgers
Spareribs
Steaks
Extreme shakes
Cocktails

TGI Fridays Rotterdam
Bedrijfscategorie : Restaurants
Locatie : Zuid-Holland
Bedrijfsnaam : TGI Fridays Rotterdam
Eigenaar : TGI Fridays Nederland
Telefoonnummer : +3110 268 8062
Website :
Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
Gerelateerde bedrijven