Onafhankelijke advies over het isoleren van uw huis, omdat ik op geen enkele manier verbonden ben aan marktpartijen. Ik ken de bedrijven en hun producten, maar ik verkoop ze niet.

Bouwadvies, inspectie en meer

Het hebben of kopen van een woning is geen kleinigheid. Er is vaak veel geld mee gemoeid. Een gemiddelde huiseigenaar heeft geen of weinig verstand van bouwkundige of energietechnische aspecten. Uiteindelijk wil iedereen lekker wonen. Dan ga je dus ook niet over één nacht ijs wanneer er aanpassingen of verbeteringen aan je huis worden overwogen. Bouwadvies van een specialist is dan aan te raden.

Huis laten isoleren? Isolatieadvies inwinnen

Wanneer je de aankoop van een huis overweegt, kan ik een bouwkundige inspectie uitvoeren. Wanneer je een nieuwbouw- of bestaande woning (beter) wilt laten isoleren, kan ik isolatie advies geven. Want wat kost spouwmuurisolatie nou precies? Ook in het onderhoud van een woning kunnen mijn inzichten een verhelderende rol spelen. Omdat ik zowel op bouwkundig als op energietechnisch gebied erg veel ervaring heb, kijk ik verder dan de meeste andere adviseurs.

Logo isolatie advies huis isoleren bouwkundig advies Westra

Westra Bouwadvies
Bedrijfscategorie : Ingenieurs en architecten
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Westra Bouwadvies
Eigenaar : Rudolf Westra
Telefoonnummer : +31654200308
Website :
Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: