Backlink kopen en plaatsen

Een backlink kopen en plaatsen op een waardevolle website is erg belangrijk voor je linkbuilding strategie. Meer over backlinks en hoe het werkt lees je hieronder.

 

Wat is een backlink?

Een backlink is een link op een website die naar jouw website linkt. Je krijgt dus eigenlijk een verwijzing vanuit een andere url naar die van jou. Backlinks kunnen verwijzen naar je homepage, maar ook naar bijvoorbeeld specifieke pagina’s of blogs. Deze linkjes zijn voor Google een bevestiging dat de desbetreffende pagina pf blog van waarde zijn voor het internet. Een backlink is daarom ook belangrijk voor je online vindbaarheid en het versterken van je positie in Google en andere zoekmachines.

 

Hoe versterkt een backlink mijn positie in Google?

De verwijzing (link) vanuit een andere website ziet Google als een soort van aanbeveling. Website A beveelt website B aan door ernaar te verwijzen met een link. Google herkent dit en geeft website B een stukje extra waarde mee. De waarde die Google meegeeft via zo’n link is afhankelijk van de website waar de link op staat. Krijg je bijvoorbeeld een backlink op de site van een groot en landelijk bedrijf dan is de waarde die je meekrijgt een stuk groter dan een link op de site van de lokale kaartclub.Waardevolle backlink kopen

De waarde van een website wordt uitgedrukt in DA (Domain Authority) en PA (Page Authority).

 

Backlink kopen op site met hoge DA

Een backlink plaatsen op een website met een hoge DA (Domein Autoriteit) geeft jouw website dus ook meer waarde. Via diverse sites en tools is in te zien wat de DA van een site is. Kijk eens op Ahrefs.com. Hier kan je de url van bijvoorbeeld jouw eigen site invullen en zien wat voor DA jouw domein heeft opgebouwd sinds hij online staat. Is deze nog niet zo hoog, onder de 15, dan is er echt werk aan de winkel en is het dus zaak om meer waardevolle backlinks te plaatsen of verkrijgen.

Zoals je jouw eigen website kan checken, zo kan je ook andere sites checken op hun DA. Kom je ergens een interessante site tegen waar je een backlink op wil plaatsen, dan is het raadzaam om te controleren wat de waarde van deze site is.

 

Backlink kopen en plaatsen op AlleOndernemers.nl

Nu je weet dat een backlink waardevol is voor jouw website, is het zaak deze te plaatsen op diverse websites. Er zijn tal van mogelijkheden om dit te doen. Een backlink kopen is hier een van. Op AlleOndernemers.nl kan je zo’n backlink kopen door je bedrijf aan te melden voor een bedrijfspagina. Hierop worden je bedrijfsgegevens, foto’s, logo en dus ook een of meerdere links naar je eigen website geplaatst.

“De DA van AlleOndernemers.nl is 38 (meting ahref op 1 juli 2023)”

De link(s) op je bedrijfspagina naar je eigen website zorgen ervoor dat je een  hogere waardering krijgt. Omdat AlleOndernemers.nl is gebouwd en wordt onderhouden door de zoekmachine specialisten van SEO Groningen zal de waarde alleen maar stijgen. Zij zorgen er namelijk voor dat jouw bedrijfspagina optimaal wordt ingericht!

Meld je nu aan voor een vermelding op AlleOndernemers en profiteer van de SEO kennis van de bouwers.

 

Voor de linkbuilding specialist

Ben jij gespecialiseerd in linkbuilding en heb je een bedrijf dat backlinks plaatst voor klanten. Dan is een samenwerking met AlleOndernemers mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat je verrassen door de win-win situatie die wij voor jou klaar hebben liggen.

 

Backlink kopen en plaatsen op bedrijvengids AlleOndernemers.nl

Zoek een bedrijf
Please click to geolocate button to change this value.
ZOEKENWissen