Antiekwinkel in Groningen

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van antiek, curiosa en verzamelobjecten. Onze antiekwinkel in Winschoten is echter alleen open op afspraak. Wij verkopen hier antiek en verzamelobjecten zoals porselein, glas, zilver, meubels, Chinese- en Japanse objecten, design uit de jaren 60, etc. Als u uw antieke objecten wilt verkopen, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen via foto’s vaak al beoordelen of iets interessant is en eventueel langskomen als dat nodig blijkt.

Opkopen inboedel woning

Naast het in- en verkopen van antiek dat ons aangeboden wordt, bieden wij ook de mogelijkheid om een huis te ontruimen en bezemschoon op te leveren. Deze unieke service is naast duurzaam ook snel en transparant. U krijgt een eerlijke prijs voor de waardevolle objecten terwijl deze weer een tweede leven krijgen. De kosten voor het ontruimen worden hier vaak grotendeels mee gedekt.

Antiekwinkel Galerie Het Noorden

In- & verkoop antiek
Jarenlange ervaring
Transparant
Eerlijke prijzen

Antiek Gallerie Het Noorden
Bedrijfscategorie : Antiek
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Antiek galerie Het Noorden
Eigenaren : WIlleke & Simon
Telefoonnummer : +316-42458155
Website :

Sinds 2006 hebben wij onze winkel in Winschoten. Ruim daarvoor waren wij als liefhebbers al bezig met het opkopen van allerlei oude en mooie antieke dingen. Zoals het vaker gaat liep onze hobby uit de hand en kregen we steeds meer bijzondere spullen. Het idee werd geboren om van onze hobby ons werk te maken en een antiekhandel te beginnen. In 2006 openden wij de winkel “Antiek galerie Het Noorden”.

Antiek opkoper

Willeke is de eigenaresse en doet de marketing en het bedrijfsmatige deel. Ze verzamelt nog steeds oude blikken uit Nederland, porselein van Villeroy & Boch en heeft een brede belangstelling voor oude dingen. Simon was tot 2018 werkzaam als veilingmeester bij Catawiki. De laatste twee jaar was hij daar leidinggevende. Na deze periode is hij werkzaam geweest bij Veilinghuis Klinkhamer in de stad Groningen. Taxeren bij de mensen thuis was toen een van de vele werkzaamheden. Sinds kort zijn we full time bezig met onze antiekwinkel.

Nieuwsgierig hoe Simon in de wereld van kunst en de kunsthandel terechtgekomen is? Lees de blog “Hoe ik handelaar werd (en liefhebber) van kunst“. Andere interessante blogs met leuke informatie:

Kom gerust eens langs om te kijken in onze winkel of neem contact op mocht u een vraag of opmerking hebben.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
Gerelateerde bedrijven