WEBSHOP MET MINIATUUR VRACHTWAGENS

Sinds 2008 zijn we officieel gestart met Dijkhuis-Truckshop. Een webshop met een grote hoeveelheid WSI en Tekno miniatuur modellen. Inmiddels zijn we ook WSI dealer geworden in vrachtauto’s in een schaal van 1:50. Regelmatig zijn wij te vinden op beurzen, maar ook aan huis is het mogelijk om te komen kijken naar de vele aanwezige schaalmodellen vrachtwagens. Op afspraak kunt u bijna de hele week bij ons terecht. De koffie en toebehoren wordt verzorgd door Jeanet die inmiddels ook al aardig verstand krijgt van de miniatuur trucks.

Graag tot ziens op een beurs of in de shop bij ons thuis in Hoogkerk.

Logo dijkhuis truckstop miniatuur vrachtwagen modellen

Dijkhuis Truckshop
Bedrijfscategorie : Webshops
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Dijkhuis Truckshop
Eigenaar : Pieter Dijkhuis
Telefoonnummer : +3150-5567670
Website :

UIT DE HAND GELOPEN HOBBY

Op 14 jarige leeftijd kocht ik, Pieter Dijkhuis, mijn eerste schaalmodel truck, ook wel miniatuur vrachtwagen genoemd. Wat was ik blij, eindelijk een echte miniatuur vrachtauto op de plank in mijn kamer. Het werden er al snel meer. Ik bezocht beurzen en nam later mijn eigen miniatuur vrachtauto’s mee om te laten zien. Soms verkocht ik er ook één en zo rolde ik in ‘zoek en verkoop’ opdrachten.
Door de jaren heen is mijn eigen verzameling flink gegroeid. Ik kocht en verkocht steeds meer miniatuur vrachtauto’s en werd gevraagd om zelf een oplage te laten maken. De hobby liep wel gezegd een beetje uit de hand.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
Gerelateerde bedrijven