Fietsenmaker in Groningen

Fietsenwinkel en fietsenmaker met ruime keuze aan fietsen en een ultramoderne werkplaats. Bij ons krijg je de ouderwetse service. Persoonlijk, vriendelijk en gemoedelijk. Onze opgeleide fietsenmakers zijn snel en vakkundig. Je fiets is daarom snel weer helemaal veilig en rijklaar.

E-bikes fietsenwinkel Groningen

Wij hebben een showroom met de nieuwste modellen en zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen en elektrische bakfietsen. Met onze accuservice kunnen wij de staat van elke accu volledig doormeten en optimaliseren. Maak gerust een proefrit en ervaar het comfort van de e-bike.

logo Giezen Tweewielers fietsenwinkel

Giezen Tweewielers
Bedrijfscategorie : Fietsenmakers
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Giezen Tweewielers
Eigenaar : Erik Giezen
Telefoonnummer : +3150-5565867
Website :

De wereld verandert voortdurend, dit geldt ook voor fietsen. Wij zijn al meer dan 50 jaar een begrip in Hoogkerk en Groningen met onze fietsenmakerij. Sinds enige tijd is Erik Giezen de eigenaar, hij nam de zaak over van zijn vader. Niet alleen vanwege de service, het aanbod en de kwaliteit van onze fietsen staan wij bekend. Ook door onze jaarlijks terugkerende vuurwerkverkoop onder de naam Vuurwerk Giezen Groningen.

Naast de verkoop van fietsen, elektrische fietsen en bakfietsen is onze reparatieservice een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Gespecialiseerde vakmensen zorgen dagelijks voor het repareren van fietsen of het vernieuwen van onderdelen. Vergeet vooral ook niet het monteren van de vele kinderzitjes en het uitlezen van accu’s voor de elektrische fietsen.

Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze haal en brengservice. Ook kunnen wij een degelijke leenfiets ter beschikking stellen, voor de duur van de reparatie.

Wij zullen onze uiterste best doen om te zorgen dat uw fiets in een dag weer voor u klaar staat. Wij staan garant voor goede service en kwaliteit en zijn al meer dan 50 jaar een begrip in Hoogkerk en omstreken!

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: