Glaszetter in Groningen

Wij vervangen jouw ruiten als glaszetter vakkundig, snel en met oog voor kwaliteit. Daarnaast denken we ook nog eens aan je budget door isolatieglas te plaatsen waarmee je kosten kunt besparen en geld terug kunt verdienen op je energierekening.

Alle nieuwbouw woningen worden tegenwoordig standaard met HR++ glas of andere soorten isolatieglas geleverd. Dit is niet voor niets! Dubbelglas bespaart niet alleen geld, want het isoleert naast warmte ook geluid en maakt je woning veiliger tegen inbraak en ruitschade. Daarnaast krijgt de woning een hogere taxatie en dus meer waarde bij een eventuele verkoop. Genoeg redenen om te kiezen voor nieuwe beglazing.

  • Klanttevredenheid staat voorop!
  • Vrijblijvende offertes op maat
  • Aangepast op jouw agenda
  • Vakkundig personeel
  • Ruim 20 jaar ervaring als glaszetter

Glaszetter Groningen Glasservice Rozenveld

Glasservice Rozenveld
Bedrijfscategorie : Glaszetters
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Glasservice Rozenveld
Eigenaar : Tonnis Rozenveld
Telefoonnummer : +316-23815587
Website :

Meer dan 20 jaar ervaring als glaszetter

Na een aantal jaren te hebben gewerkt als ZZP glaszetter in de glasbranche voor diverse bedrijven, werd het tijd om zelf volwaardig glaszetter te worden met een eigen bedrijf.

Aangenaam kennis te maken, Tonnis Rozenveld is de naam.
In de zomer van 2000 mocht ik de kneepjes van het vak als 15-jarige jongen al voorzichtig leren. Hierdoor ben ik de afgelopen jaren werkzaam in alles wat met glaszetten te maken heeft. Ik beschik daarom ook over een flinke dosis ervaring. Inmiddels ben ik al sinds 2006 als fulltime glaszetter werkzaam. Jouw glasklus is bij ons in goede handen!

Mijn belangrijkste motto: De woning van de opdrachtgever zien als mijn eigen woning. Het eindresultaat moet tot grote tevredenheid van de klant zijn! Of het nu gaat om het plaatsen van glas, vervangen van glaslatten, het opnieuw kitten van bestaande ruiten of glasadvies op maat. Iedere klus wordt met de groots mogelijke nauwkeurigheid aangepakt.
Graag komen wij ook bij jou langs om er weer iets moois van te maken. Van Assen tot Zuidlaren en Groningen.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
Gerelateerde bedrijven