Gordijnen laten stomen in Amsterdam

Bijna alle typen gordijnen kunnen worden gestoomd, met enkele uitzonderingen. Afhankelijk van het type stof en de mate van vervuiling bepalen wij de optimale reinigingsmethode voor uw gordijnen. Gordijnen laten stomen is dus vaak mogelijk.

Gordijnen vervaardigd uit materialen zoals katoen, wol, linnen of velours lenen zich uitstekend voor stoomreiniging, wat de duurzaamheid van de gordijnen bevordert.

Gordijnen laten tomen vermindert aanzienlijk de kans op krimp. Hoewel er altijd een risico bestaat op “relaxatiekrimp”, dat afhankelijk is van de stof en hoelang de gordijnen al hangen, hebben wij dankzij onze uitgebreide ervaring in gordijnreiniging de mogelijkheid om krimp tot een minimum te beperken. Niettemin blijft er een beperkte kans op relaxatiekrimp, doorgaans tot maximaal 3%.

Gelukkig hebben gordijnen vaak nog een reserve aan zoom. In overleg met u kunnen wij de gordijnen altijd nauwkeurig op maat maken, zodat ze weer perfect passen.

Afhaal- en bezorgservice gordijnen stomen Amsterdam

Vitrage of gordijnen laten stomen of wassen hoeft geen gedoe te zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van gordijnen en vitrage, en we bieden een complete oplossing van A tot Z. U hoeft niet eens de deur uit om uw zware (over)gordijnen te brengen of ze zelfs van de rails te halen.

Wij komen persoonlijk bij u thuis, op kantoor, in uw restaurant, hotel of bedrijf langs om de gordijnen of vitrage op te halen en indien nodig van de rails te halen. Na het reinigen door middel van stoom leveren we alles netjes bij u terug en hangen we het indien gewenst weer keurig op.

Ook voor het vermaken of repareren van uw gordijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Gordijnen laten stomen stomerij Amsterdam

Moderne en duurzame manier van reinigen
Afhaal en ophang service
Langere levensduur van de gordijnen
Gratis ophaal- en bezorg service

Gordijnenstomen.nl
Bedrijfscategorie : Textielveredeling
Locatie : Noord-Holland
Bedrijfsnaam : Gordijnenstomen.nl
Eigenaar : Brice William de Groot
Telefoonnummer : +316-27315710
Website :
Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: