Import, export en reparatie overslagmachines

Wij zijn opgericht in 1965 door Jan Kemp Senior en sinds 1974 gevestigd in Peest. De branche waarin wij het meest actief zijn is die van de schroot- en recycling. Hierbinnen zijn wij gespecialiseerd in de import, export en reparatie van overslagmachines. Met een vast team van vakmensen voeren wij alle werkzaamheden met de grootste toewijding uit. Hiervoor beschikken wij over een eigen werkplaats en eigen transportmiddelen om snel in te kunnen spelen op de behoeften van de markt en onze klanten.

overslagmachines Jan Kemp

Jan Kemp BV
Bedrijfscategorie : Schroot & recycling
Locatie : Drenthe
Bedrijfsnaam : Jan Kemp B.V.
Telefoonnummer : +31592-612727
Website :

Handelsonderneming Jan Kemp B.V., opgericht in 1965 door Jan Kemp Senior en sinds 1974 gevestigd te Peest. In 1997 zijn beide zonen Jan Willem en Floren als partners toegetreden om in 2006 de aandelen volledig over te nemen. De basis voor het bedrijf zoals we die nu kennen werd in deze periode gevormd. Later besluiten beide broers op eigen kracht verder te gaan en neemt Jan Willem alle aandelen over. Op grote schaal werken zij echter nog dagelijks samen.
In de eerste jaren lag de nadruk voor de organisatie op reparaties en het bouwen van machines voor grondverzet bedrijven. Tegenwoordig ligt de focus op de machines voor de recycling en overslag branche. Dit gespecialiseerde werk dat Jan Kemp doet, maakt het bedrijf een succesvolle onderneming.
Jan Kemp streeft ernaar om de samenwerking met de klant soepel en vlot te laten verlopen en denkt daarbij mee in opzet en aanpak. Hierdoor hebben wij veel afnemers en leveranciers waar we een jaren lange relatie mee hebben.
Jan Kemp acht, in aanvulling op de kwaliteit van ons werk, werksfeer en collegialiteit, veiligheid en welzijn als een natuurlijk speerpunt in het beleid van de onderneming.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: