Verfblikhouder

Veel mensen, en met name schilders, zullen het herkennen: tijdens het schilderen op een ladder is het lastig om het verfmateriaal in beide handen te hanteren. Meestal houd je de verfkwast in de ene hand en het verfbakje in de andere hand. Dit vereist veel concentratie om je evenwicht te bewaren tijdens het schilderen en er is een goede kans dat de verf op de grond druppelt als je het verfbakje scheef houdt. Bovendien kan het schilderen op hoge ladders of aan een dakkapel gevaarlijk zijn.

Gelukkig kan de verfblikhouder bij het schilderen op bijvoorbeeld hoogtes een grote hulp zijn! Met de verfblikhouder draag je het verfblik aan een riem tegen je lichaam, zodat je beide handen vrij hebt om je volledig te concentreren op het schilderen en je eigen veiligheid. Hierdoor wordt het schilderen op een ladder, trap of aan een dakkapel makkelijker, veiliger en efficiënter.

De paintholder is een verfblikhouder die aan een riem gekoppeld wordt. Een strijkvaatje klik je met een simpele handeling geborgd aan de Paintholder. Deze hangt dan voor of naast je lichaam. Nu heb je beide handen vrij en kan je veiliger een ladder, trap of steiger beklimmen en hierop schilderen.

 

Het schilderen op lage of hoge hoogtes neemt risico’s  met zich mee! Denk aan bewegingsvrijheid en concentratie. Dit kunnen we beperken met de Paintholder.

Ook voor andere werkzaamheden kan de Paintholder makkelijk zijn. In het strijkvaatje zou je wat klein gereedschap en materiaal kunnen doen. Je hebt alles overzichtelijk en grijpbaar bij de hand als je werkt op hoogte.

Paintholder verfblikhouder

Veilig werken
Schildersmateriaal
Efficient werken
Online bestellen

Paintholder verfblikhouder
Bedrijfscategorie : Groothandels / Webshops
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Paintholder.nl
Eigenaren : Ab Johan & Robert De Vries
Telefoonnummer : +316-15839800
Website :

Wij leveren een oplossing voor schilders die veiliger en efficiënter willen schilderen, met name op hoogte of plekken waar het fijn is om beide handen vrij te hebben.

Met de Paintholder kun je op een eenvoudige manier een verfblik aan je riem bevestigen. Het verfblik wordt veilig op zijn plaats gehouden en kan niet zomaar uit de houder vallen. Hierdoor kun je vrij schilderen zonder het verfblik vast te hoeven houden.

paintholder verfblikhouder leren riem schildersmateriaalOmdat het verfblik vrij van je lichaam hangt, blijft het horizontaal en kan je naar voren en achteren bewegen zonder dat de verf eruit loopt. De verfhouder heeft twee V-vormige uitsparingen waar je schoonmaakdoekjes in kunt hangen om eventueel gemorste verf of een spackmes schoon te maken. Bovendien zijn er drie ronde gaten in de verfhouder waardoor je deze kunt ophangen bij het opbergen.

Koop hier de Paintholder

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
TAGS
Gerelateerde bedrijven