Webdesign in Groningen

Een nieuwe WordPress website laten bouwen? Wij zijn websitebouwers die jou verder kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw website zich onderscheidt van andere. Dankzij onze SEO kennis wordt hij zo gebouwd dat hij standaard een hogere notering in de zoekmachines krijgt. Dit doen we door de juiste zoekwoorden in de site te verwerken tijdens de bouw. Maar ook de teksten voldoen aan de SEO-voorwaarden. Daarnaast zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke omgeving voor de bezoeker. We willen immers van elke bezoeker een klant maken! De eerste online indruk van jouw bedrijf begint bij de website! Benieuwd naar de mogelijkheden?

SEO Groningen

Iedereen wil zijn website zo hoog mogelijk in Google hebben. Wij staan te trappelen om met SEO (zoekmachine optimalisatie) voor jou aan de slag te gaan. Het geeft ons een kick als wij zien dat ondernemers profiteren van onze SEO kennis. Want een website die beter vindbaar is, levert meer bezoekers op en dus meer klandizie. Wij helpen je graag met een zoekwoorden onderzoek en werkzaamheden om je website te optimaliseren voor Google? .

Webhosting

Wij onderscheiden ons van andere hostingpartijen. Geen uurtje factuurtje of 9 tot 5 mentaliteit. Met het bouwen van jouw website gaan we een samenwerking aan. Hierdoor blijven wij betrokken bij de website die we afleveren en in onderhoud nemen.
Binnen dit pakket zorgen wij dat de site goed beveiligd is, updates worden gedaan en er altijd een recente back-up beschikbaar is. Wil je na het laten bouwen van een website geen zorgen om het onderhoud? Dan ontzorgen wij jou volledig.

Logo Pixelsz webdesign Groningen

Persoonlijk
Websitebouw
Website onderhoud
Website optimalisatie
Google Ads

Pixelsz online vormgeving
Bedrijfscategorie : Webdesign
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Pixelsz online vormgeving
Eigenaren : Nico Kranenburg & Thijs Wieringa
Telefoonnummer : +316-44557282
2e Telefoonnummer : +316-39322685
Website :
Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
Gerelateerde bedrijven