Webdesign in Groningen

Een nieuwe WordPress website laten bouwen? Wij zijn websitebouwers die jou verder kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw website zich onderscheidt van andere. Dankzij onze SEO kennis wordt hij zo gebouwd dat hij standaard een hogere notering in de zoekmachines krijgt. Dit doen we door de juiste zoekwoorden in de site te verwerken tijdens de bouw. Ook de teksten voldoen aan de SEO-voorwaarden. Daarnaast zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke omgeving voor de bezoeker. We willen immers van elke bezoeker een klant maken! De eerste online indruk van jouw bedrijf begint bij de website! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Logo Pixelsz webdesign Groningen

Persoonlijk
Websitebouw
Website onderhoud
Website optimalisatie
SEO teksten
Google Ads

Pixelsz online vormgeving
Bedrijfscategorie : Webdesign
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Pixelsz online vormgeving
Eigenaren : Nico Kranenburg & Thijs Wieringa
Telefoonnummer : +316-44557282
2e Telefoonnummer : +316-39322685
Website :

SEO Groningen

Iedereen wil zijn website zo hoog mogelijk in Google hebben. Wij staan te trappelen om met SEO (zoekmachine optimalisatie) voor jou aan de slag te gaan. Het geeft ons een kick als wij zien dat ondernemers profiteren van onze SEO kennis. Want een website die beter vindbaar is, levert meer bezoekers op en dus meer klandizie. Wij helpen je graag met een zoekwoorden onderzoek en werkzaamheden om je website te optimaliseren voor Google? .

Webhosting

Wij onderscheiden ons van andere hostingpartijen. Geen uurtje factuurtje of 9 tot 5 mentaliteit. Met het bouwen van jouw website gaan we een samenwerking aan. Hierdoor blijven wij betrokken bij de website die we afleveren en in onderhoud nemen.
Binnen dit pakket zorgen wij dat de site goed beveiligd is, updates worden gedaan en er altijd een recente back-up beschikbaar is. Wil je na het laten bouwen van een website geen zorgen om het onderhoud? Dan ontzorgen wij jou volledig met onze webhosting en website onderhoud.

Google Ads

Adverteren op Google levert meetbare en zeer effectieve resultaten op. Veel ondernemers denken echter ten onrechte dat het adverteren op Google Ads alleen is weggelegd voor grote bedrijven, en dat de kosten voor het midden- en kleinbedrijf of ZZP'ers te hoog zijn. Dit is echter niet waar! Als je meer aanvragen en omzet wilt genereren, is het dus zeker de moeite waard om te starten met adverteren op Google.

B2B Leads genereren

Met de tool ‘Leadinfo’ krijg je inzicht in welke bedrijven jouw website bezoeken en wat zij daar doen. Hierdoor kun je als bedrijf gericht actie ondernemen en deze lead omzetten in een klant. Leadinfo is een waardevolle tool voor bedrijven die hun websitebezoekers beter willen monitoren en meer inzicht willen hebben in eventuele  potentiële klanten. Loop geen klanten meer mis en begin met het genereren van b2b leads, want... Wie bezoekt mijn website toch steeds?

Al meer dan 10 jaar helpen wij ondernemers, verenigingen en andere organisaties met hun online zichtbaarheid. Wie wij zijn? Hi, Nico en Thijs hier. Als nuchtere Groningers zijn wij Pixelsz online vormgeving. Gedreven, enthousiast en vol kennis werken wij al jaren samen. Hierdoor vullen wij elkaar feilloos aan. Samen denken wij graag mee over jouw site, marketing en online zichtbaarheid.

“Het online zicht- en vindbaar maken van ondernemers en bedrijven met een goede website en gedegen SEO geeft ons een kick.”

Allebei hebben we een passie voor online communicatie. Beide op onze eigen manier, maar in de combinatie een full service webdesign bureau. Wij bouwen professionele websites en vergroten jouw online zichtbaarheid dankzij onze SEO kennis. Liever ook adverteren? Geen probleem, hiervoor hebben wij de juiste mensen in huis met specifieke kennis over Google Ads.

Als jij klant wordt bij Pixelsz gaan wij ons verdiepen in jouw bedrijf. Wat doe je en waar zitten je klanten. Wij monitoren hoeveel bezoekers er op je site komen en hoeveel berichten je krijgt. Als we zien dat het anders moet, dan sturen daarin bij. Wij installeren de mail op je computer en telefoon als je hier zelf moeite mee hebt. Een nieuwe blog, tekstuele aanpassingen of foto’s plaatsen wij zonder extra kosten. Zo ontzorgen wij jou volledig en kan jij doen waar jij goed in bent.

Samen zetten wij ons in om klanten zichtbaar te maken op het internet. Dit is ons voor vele klanten al goed gelukt. Dit merken ze aan het aantal aanvragen en opdrachten die ze binnen krijgen. Wij vinden dit niet alleen leuk om te doen, we zijn er ook behoorlijk goed in geworden. Kicken toch?

Pixelsz webdesign Website laten maken, beheer, hosting & SEO

 • WordPress website verhuizen? Volg deze 4 stappen
  by Thijs Wieringa on 13 maart 2024 at 13:53

  Zijn de kosten van je hosting plotseling gestegen, werkt je website traag, is de klantenservice moeilijk te bereiken of krijg je geen ondersteuning bij het onderhoud van je website. Wat de reden ook is, het kan een goed idee zijn om te kijken naar andere opties om ervoor te zorgen dat je website soepel blijft draaien.
  Het bericht WordPress website verhuizen? Volg deze 4 stappen verscheen eerst op Pixelsz webdesign.

 • Wat is Google Search Console

  by Thijs Wieringa on 7 februari 2024 at 15:04

  Wat is Google Search Console? Google Search Console is een gratis service van Google waarmee website-eigenaren, SEO specialisten en beheerders inzicht kunnen krijgen in hoe hun site presteert in de zoekresultaten van Google. Het biedt waardevolle gegevens en tools om de zichtbaarheid van een website in de zoekresultaten te verbeteren en te optimaliseren.
  Het bericht Wat is Google Search Console verscheen eerst op Pixelsz webdesign.

 • Van SEO naar klant!

  by Sander Volbeda on 28 april 2023 at 15:03

  SEO staat voor "Search Engine Optimization" en het is het proces om een website of online inhoud te optimaliseren om hoger te scoren in zoekmachines zoals Google. Door middel van het gebruik van relevante zoekwoorden en het verbeteren van de inhoud en structuur kan dit leiden tot meer verkeer naar de website. Maar… hoe kunnen we deze bezoekers omzetten naar klanten en leads?
  Het bericht Van SEO naar klant! verscheen eerst op Pixelsz webdesign.

 • Leads genereren B2B
  by Thijs Wieringa on 7 april 2023 at 19:23

  Leads genereren is een essentieel onderdeel van elk bedrijf dat in de B2B-sector opereert. Er zijn verschillende manieren waarop bedrijven leads genereren B2B, elk met hun eigen voor- en nadelen. Denk hier bijvoorbeeld aan SEO, Google Ads en e-mailmarketing. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende methoden.
  Het bericht Leads genereren B2B verscheen eerst op Pixelsz webdesign.

 • Google Ads maakt het verschil

  by Tim Bouwman on 20 oktober 2022 at 15:09

  Benieuwd waarom Google Ads een uitkomst kan bieden als het op jouw advertentiecampagnes aankomt? De meeste mensen maken gebruik van internet en zoeken online naar diverse soorten informatie. Door niet online te adverteren, loop je klanten mis. In dit artikel vertellen we je hoe adverteren via Google het verschil kan maken.
  Het bericht Google Ads maakt het verschil verscheen eerst op Pixelsz webdesign.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
Gerelateerde bedrijven