Psycholoog Groningen

Een goede therapie wil jou niet opnieuw of verder aanpassen. Een goede therapie brengt je weer terug bij jezelf. Pas als je jezelf hebt hervonden, kun je je eigen leven leiden. Jouw leven, zoals het voor jou bedoeld is.

”Therapie gericht op bewustwording en acceptatie van jezelf”

Gespecialiseerd therapeut seksueel misbruik

Als je op zoek bent naar hulp omdat je in het dagelijks leven (weer) vastloopt door de gevolgen van jouw geschiedenis met seksueel misbruik, ontmoet je in mij vooral een ervaringsdeskundige. Natuurlijk heb ik over dit onderwerp ook de nodige kennis opgedaan als therapeut.

Naast het luisteren naar je verhaal zal de therapie bij mij vooral een zoektocht worden naar je ontkende bestaan, je genegeerde behoeften, je overschreden grenzen en je misbruikte onschuld met als doel ze alle vier weer volop ruimte en aandacht te geven.

logo psycholoog seksueel misbruik Groningen

Professioneel
Ervaringsdeskundige
Recht door zee
Betrokken

Psychologiepraktijk Willy de Konink
Bedrijfscategorie : Psychotherapeuten
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Psychologiepraktijk Willy de Konink
Eigenaar : Willy de Konink
Telefoonnummer : +316-22004868
Website :

Therapie seksueel misbruik

Als je op zoek bent naar iemand die uit ervaring weet hoe diepgaand de gevolgen van seksueel misbruik zijn, naar jouw verhaal durft te luisteren en die jouw pijn kan begrijpen zónder dat daar woorden voor nodig zijn; Wees welkom!

Boos, verdrietig, down, depressief

Door jezelf te lang en te veel aan te passen, verlies je uiteindelijk jezelf. Daar kan je boos, verdrietig, down of zelfs depressief van worden. Als je weer terug wil naar je gevoel; naar jezelf, en naar jouw leven zoals het voor jou is bedoeld is, dan help ik hier graag bij!

Dieptepuntgesprek

Voor als je het allemaal niet meer ziet zitten. Als je overweegt een eind aan je leven te maken. Als je eens een keer ongecensureerd en ongelimiteerd je hele verhaal wil vertellen. Als er vooral eerst geluisterd moet worden naar jou, wees welkom voor een dieptepuntgesprek!

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: