Fysiotherapie Groningen

WYSZ Fysiotherapie en manuele therapie bevindt zich in het nieuwe Gezondheidscentrum Reitdiephaven. We zijn een  praktijk in de mooie Reitdiepwijk te Groningen.De naam WYSZ is opgebouwd uit de initialen van Willem Ypma en Stephan Zijlstra. Beiden oprichter en eigenaar van WYSZ fysiotherapie.

U kunt bij WYSZ terecht voor fysiotherapie en manuele therapie in Groningen (Reitdiep). Door onze persoonlijke aanpak, expertise en moderne oefenfaciliteiten kunnen wij u helpen bij het oplossen van uw lichamelijke klachten.

Bent u niet in staat naar de praktijk te komen, dan is het mogelijk om een consult aan huis te verzorgen.

Overige specialiteiten WYSZ Fysiotherapie

Logo WYSZ Fysiotherapie Groningen

WYSZ Fysiotherapie
Bedrijfscategorie : Fysiotherapeuten
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : WYSZ Fysiotherapie
Eigenaren : Willem Ypma & Stephan Zijlstra
Telefoonnummer : +3150-2301490
Website :

WYSZ Fysiotherapie en manuele therapie Reitdiep is opgericht door Willem Ypma en Stephan Zijlstra. "Wij hebben beide de afgelopen jaren uitgebreide ervaring opgedaan als fysiotherapeut en manueel therapeut. In die jaren hebben wij een duidelijke visie ontwikkeld over hoe wij de beste behandeling voor ons zien.

Wij zetten ons in voor goed onderbouwde therapie en baseren deze op de meest recente onderzoeken en wetenschappelijke onderbouwing. In onze persoonlijke benadering staat u als patiënt voorop, hierbij houden we rekening met uw verwachtingen en uw persoonlijke hulpvraag . In onze professioneel ingerichte praktijk aan de Reitdiephaven zullen we er alles aan doen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: