Bewustwording en persoonlijke groei

Mijn naam is Nanda Maria de Bruin. Met een achtergrond als orthopedagoog, gedragskundige en trauma- en hechtingsspecialist, begeleid ik mensen op hun reis naar bewustwording en persoonlijke groei. Ik bied individuele consulten, koppel-sessies, en groepsactiviteiten zoals familie-opstellingen, attitudinal healing en (meerdaagse) retraites.

Mijn praktijk staat voor diepgang, authenticiteit en veiligheid, waar je welkom bent met alles wat je bent. Samen werken we aan het doorbreken van blokkades, zodat je vanuit vrijheid en vertrouwen kunt leven.

‘De weg naar binnen is de enige weg naar huis’ – Nanda Maria de Bruin

Ik combineer mijn expertise met een diepgaande spirituele benadering en put onder andere uit “Way of Mastery” en “Een Cursus in Wonderen”.

Way of Mastery biedt handvatten om op een liefdevolle manier door het leven te navigeren en innerlijke blokkades te doorbreken, terwijl Een Cursus in Wonderen een spirituele leerweg biedt die helpt om de innerlijke vrede en het ware Zelf te herontdekken. Deze filosofieën helpen haar cliënten om vanuit een dieper bewustzijn te leven en te groeien in hun eigen kracht en vrijheid.

In haar praktijk worden deze spirituele teachings verweven met therapeutische methodes om zowel het mentale, emotionele als spirituele welzijn te bevorderen. Hierdoor ontstaat een unieke begeleiding waarin persoonlijke groei en heling centraal staan.

Logo Nanda Maria therapeut Groningen bewustzijn

Bewustwording
Persoonlijke groei
Familie-opstellingen
Retraites
Truffelceremonie

Nanda Maria
Bedrijfscategorie : Therapeuten
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Nanda Maria
Eigenaar : Nanda de Bruin
Telefoonnummer : 06 12 78 65 01
Website :
Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
Gerelateerde bedrijven