Kwalitatieve backlinks

Backlinks.nl, opgericht in 1998, is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de online zichtbaarheid en zoekmachinerankings van websites door middel van hoogwaardige backlinks.

Met meer dan 20 jaar ervaring in SEO-technieken en een uitgebreid netwerk van meer dan 1900 websites, biedt Backlinks.nl diverse diensten, waaronder de directe aankoop van backlinks en uitgebreide linkbuildingstrategieën. Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbaarheid, klantgerichte service en het leveren van meetbare resultaten, met een focus op kwaliteit, voordelige tarieven en transparantie.

Klanten kunnen eenvoudig zelf backlinks kopen en plaatsen via een gebruiksvriendelijk dashboard, of gebruik maken van op maat gemaakte linkbuildingpakketten voor optimale resultaten. Daarnaast biedt Backlinks.nl gratis en vrijblijvend advies voor een effectieve linkbuildingstrategie.

logo backlinks

Hoge kwaliteit backlinks
Meer dan 20 jaar ervaring
Betaalbaar
Betrouwbaar

Backlinks.nl
Bedrijfscategorie : Marketingbureaus
Locatie : Flevoland
Bedrijfsnaam : Backlinks.nl B.V.
Eigenaar : Eric Zandbergen
Website :

Eric Zandbergen begon in 1998 onder de naam Multi PC, waarbij hij zich aanvankelijk richtte op de verkoop van computers en hardware. Echter, in het jaar 2000 werd de focus volledig verlegd naar het internetsegment. In 2002 werd gestart met de ontwikkeling van goedbegin.nl, dat in 2003 live ging voor het publiek.

Gedurende meer dan 20 jaar heeft Eric Zandbergen zaken gedaan met een aanzienlijk aantal klanten, waarbij de meeste van hen ons kennen van goedbegin.nl. In het begin van 2023 is de naam veranderd naar Backlinks.nl B.V., omdat deze naam beter aansluit bij de dienstverlening. Desalniettemin blijft het bedrijf Multi PC bestaan voor andere projecten.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
TAGS
Gerelateerde bedrijven