Sportbar Groningen

Ben je op zoek naar de ultieme plek om te ontspannen na een intensieve sportsessie of gewoon om te genieten van een sportieve sfeer? Zoek niet verder! Ballersz is dé nieuwe hotspot op het Zernike complex in Groningen, gevestigd in Sportcentrum Zernike.

Ballersz is meer dan zomaar een sportbar; het is een levendige ontmoetingsplaats waar sportliefhebbers samenkomen om te genieten van hun favoriete sporten op groot scherm, terwijl ze genieten van heerlijk eten en drinken.

Gelegen in het bruisende hart van het Zernike complex, biedt Ballersz een moderne en gezellige ambiance waar vrienden, families en sportfans van alle leeftijden welkom zijn. Of je nu komt voor een spannende wedstrijd of gewoon om bij te praten met vrienden, bij Ballersz voel je je direct thuis.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen na het sporten, een gezellige avond uit met vrienden, of gewoon wilt genieten van de beste sportevenementen, Ballersz staat altijd voor je klaar. Kom langs en ervaar zelf de unieke sfeer van dé sportbar van Groningen, gelegen in het hart van het Zernike complex.

Ballersz sportbar Zernike Groningen

Sportbar
Huiselijk
Hapjes en drankjes
Incl. terras

Ballersz Sportbar Groningen
Bedrijfscategorie : cafe's
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Ballersz
Eigenaar : Beijk Catering
Telefoonnummer : 050 363 4650
Website :
Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: