Event-, congres- & vergaderlocatie Groningen

Hanze Plaza is een sfeervol congres- en evenementencentrum dat van alle gemakken is voorzien. De sfeer in het gebouw kenmerkt zich door dienstvaardigheid, vriendelijkheid en verantwoordelijkheid. Het congrescentrum is volledig gelijkvloers, waardoor het zeer geschikt is voor mindervaliden. Het is daarom ook de ideale vergaderlocatie in Groningen.

Onze Hanzezaal is zeer ruim en biedt plek voor makkelijk 900 personen. Als congreslocatie of evenementenlocatie kan deze zaal dan ook prima dienst doen.

Hanze Plaza is zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Met de auto kan geparkeerd worden op onze ruime gratis parkeergelegenheid.

Logo Hanze Plaza Groningen

Professioneel
Sfeervol
Veelzijdig
Betaalbaar

Hanze Plaza
Bedrijfscategorie : Facilitaire diensten
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Congres- en evenementencentrum Hanze Plaza
Eigenaar : Yabeco Holding BV
Telefoonnummer : +3150-3679797
Website :

Hanze Plaza is een congres- en vergadercentrum dat op steenworpafstand van de binnenstad van Groningen ligt en een knipoog naar de middeleeuwse handelssteden heeft. Handelen en netwerken doen we nog steeds. Alleen hebben we hier onze eigen draai aan gegeven. Hierom hebben we de zalen van Hanze Plaza vernoemd naar Hanzesteden uit die tijd.

Congres- en vergadercentrum Hanze Plaza

Handeldrijven zijn we niet verleerd door de jaren heen. De technologie en faciliteiten om vergaderen efficiënter te maken zijn aanpast aan deze tijd. Onze zalen zijn voorzien van alle denkbare voorzieningen zoals een beamer met scherm, microfoons met geluidsversterking, klimaatregeling, flip-over en een koelkast. Het congrescentrum is volledig gelijkvloers, waardoor het zeer geschikt is voor mindervaliden. In het midden van het pand bevindt zich de sociëteit, een prettige ontmoetingsplek voor een besloten evenement of als plek om met z’n allen te lunchen of borrelen tijdens of na een congres of andere bijeenkomst.

Kleine en grote evenementen

Onze zalen zijn geschikt voor meerdere doeleinden en kunnen naar eigen smaak aangekleed worden. Denk aan versiering, mooi gedekte tafels en fraaie hapjes en drankjes. Met zalen van 51 tot 125 m² kunnen we altijd een passende ruimte bieden, eventueel in combinatie met een arrangement of maatwerkplan. De grootste zaal is 900 m². De Hanze zaal is daarmee de aangewezen plek voor grote evenementen en congressen. Naast alle zalen bieden wij ook een luxe boardroom, die van alle gemakken is voorzien. We hebben voor ieder wat wils tegen een schappelijke prijs!

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: