Installateur Groningen

Broekema & Luppen BV is de installateur in Groningen die gespecialiseerd is in alle elektrische installaties en wateraansluitingen. Denk hierbij aan het compleet inrichten van meterkasten, een elektrisch fornuis, stopcontacten en leidingen. Maar ook het aanleggen of uitbreiden van waterleidingen of het plaatsen van een nieuwe CV ketel is bij ons in vertrouwde handen.

Werkzaamheden

Ze kunnen u van dienst zijn op het gebied van loodgieters- en installatiewerkzaamheden, maar ook voor het vernieuwen, aanpassen of renoveren van uw badkamer, toilet en keuken. Ook voor uw centrale verwarming of het plaatsen van een nieuwe CV ketel. Mocht u nog vragen hebben, dan mag u ons natuurlijk altijd even bellen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij staan u graag te woord.

Installatiebedrijf Groningen Broekema & Luppen

Installatiebedrijf Hoogkerk
Bedrijfscategorie : Installatietechniek
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Broekema & Luppen Installateurs
Eigenaren : Edwin Broekema & Leon Luppen
Telefoonnummer : +31505792234
Website :

In 2004 was het een belangrijk jaar voor twee jonge Hoogkerker ondernemers. Edwin Broekema en Leon Luppen beginnen voor zichzelf met een allround installatiebedrijf in Groningen.

Het technische duo heeft er zin in. Beide hebben jarenlange ervaring en de tijd lijkt gunstig om die ervaring en knowhow in te zetten onder de eigen naam. “Hier in Hoogkerk en directe omgeving van Groningen heb je geen installatiebedrijf meer”, legt Leon Luppen uit. “Alles moet van de stad Groningen komen en wij dachten: dat kan beter aan de westkant van Stad.”

Broekema: “We werkten allebei bij een middelgroot installatiebedrijf en daar bleek geen doorgroei mogelijkheid meer te zijn. Wij zijn beiden allround monteurs op het gebied van gas, water, elektrische installaties en centrale verwarming. Dan kun je wel bij een groter bedrijf gaan werken en daar chef worden, maar we hebben ook allebei veel te veel plezier in het werk. Daarom zijn we zelfstandig geworden.”

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
Gerelateerde bedrijven