Cosmetische kliniek Groningen

Met een gemiddelde beoordeling van 9.9 is Moerman Clinic de best beoordeelde cosmetische kliniek in Noord-Nederland. De kliniek heeft zich gespecialiseerd in botuline toxine, hyaluronzuur fillers, Profhilo en Plasmage. Consulten en behandelingen worden altijd ruim gepland, zodat er een analyse van uw gezicht volgens de golden ratio kan worden uitgevoerd. Hierdoor worden de verhoudingen van uw gezicht gerespecteerd en ontstaan er geen onnatuurlijke resultaten.

Wij onderscheiden ons door onze vriendelijkheid, zorg en aandacht tijdens behandelingen en consulten, en het gebruik van de hoogste kwaliteit injectables. Daarom hebben wij de hoogste beoordeling van cosmetische klinieken in Noord-Nederland gekregen.

Moerman Clinic is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). De kliniek is in 2017 opgericht en is sindsdien uitgebreid tot een ruime locatie in Groningen, waar een team van cosmetische artsen en huidspecialisten, waaronder huidspecialist Wieteke Wentink van Skin Skills, een breed scala aan huidverbeteringsbehandelingen aanbiedt.

logo cosmetische kliniek Groningen Moerman

Professioneel
Cosmetica
Botox behandelingen
Cosmetische artsen

Moerman Clinic
Bedrijfscategorie : Cosmetische klinieken
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Moerman Clinic
Eigenaar : Drs. Kimberly (K.C.W.) Blaauw-Moerman
Telefoonnummer : +3150-2340939
Website :

Botox

Wij zijn als cosmetische kliniek in Groningen het adres voor zorgvuldige en met aandacht uitgevoerde behandelingen met Botox. Wij werken zorgvuldig en zeer natuurlijk. Door de jaren heen verliest de huid steeds meer elasticiteit met als resultaat dat rimpels blijven staan. Door gebruik te maken van botox kunnen we deze rimpels verhelpen en voorkomen. Botox is simpelweg een eiwit en niets anders. Mits correct toegepast, kan het een heel natuurlijk resultaat opleveren en is het absoluut niet schadelijk. Bij Moerman Clinic zetten we ons in voor verantwoorde, natuurlijke resultaten, deze houden zo’n 3-6 maanden aan.

Meer info over botox Groningen

Fillers

De ingrediënten van fillers bestaan uit hyaluronzuur, een natuurlijke stof die van nature al in onze huid aanwezig is. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af en daalt ook het onderhuidse volume met wel 150ml, wat leidt tot rimpels en plooien. Door het toedienen van fillers met hyaluronzuur wordt het vochtgehalte van de huid hersteld en wordt de huid weer steviger en voller. Bovendien stimuleert het ook de productie van lichaamseigen collageen, waardoor rimpels minder diep terugkomen dan voorheen. De effecten van fillers houden gemiddeld 2-3 jaar aan en soms zijn meerdere behandelingen vereist.

Meer info over fillers Groningen

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: