Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Wij zijn Promop, een schoonmaakbedrijf in Amersfoort met ervaring en kennis op het gebied van diverse schoonmaakwerkzaamheden. Dit maakt ons dé specialist in schoonmaken. Wij maken werk van onze passie en dat is overal in terug te zien. Van klantcontact tot het laatste vuiltje.

Wil jij ook genieten van een schone en hygiënische omgeving, zonder dat je hier zelf omkijken naar hebt? Wij bieden schoonmaakwerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Van reguliere schoonmaak tot specialistische reiniging. Niets is ons te gek.

”Plezier hebben in je werk, oog hebben voor detail en net dat stapje extra is waar wij voor staan!”

Waarom kiezen voor Promop schoonmaakbedrijf Amersfoort

Als een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf erkennen we de impact van onze activiteiten op mens en milieu. We beginnen met onze schoonmaakproducten, die vrij zijn van schadelijke chemicaliën, en streven naar duurzame processen, zoals het minimaliseren van afval door herbruikbare materialen en producten te gebruiken.

Wij zijn actief in vrijwel elke branche. Denk hierbij aan de reguliere schoonmaak van kantoren maar ook aan de industriële schoonmaak in bijvoorbeeld de voedselindustrie of professionele reiniging van grootkeukens. Elke branche heeft zijn eigen specifieke eisen.

Promop schoonmaakbedrijf Amersfoort

Beste prijs-kwaliteitsgarantie
Een vast aanspreekpunt
Innovatieve en duurzame oplossingen
Jarenlange ervaring en vakkennis
Jarenlange ervaring en vakkennis

Promop
Bedrijfscategorie : Schoonmaakbedrijven
Locatie : Utrecht
Bedrijfsnaam : Schoonmaakbedrijf Promop
Eigenaar : Yassine Djalti
Telefoonnummer : 0851306811
Website :
Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
Gerelateerde bedrijven