Veilinghuis in Groningen

Wij zijn een veilinghuis in Groningen en bieden een scala aan diensten aan zoals verkoop van antiek, kunst, juwelen, horloges, boeken, munten, postzegels en meer, via online veilingen en verkoop op afspraak. Wij organiseren regelmatig veilingen van deze items, welke vooraf uitgebreid bekeken kunnen worden. Alle kavels staan online, maar er zijn ook kijkdagen.

Huisontruiming in Groningen

Naast de veilingen bieden wij ook een taxatie van antiek aan. Dit kan voor losse items, maar ook door het aanbieden van een complete inboedel. Wij zorgen vervolgens voor het veegschoon achterlaten van de woning. De waardevolle stukken worden vervolgens geveild.

Logo Veilinghuis Klinkhamer Groningen

Online veilingen
Verkoop & taxatie
Al jaren een begrip
Huisontruimingen

Veilinghuis Klinkhamer
Bedrijfscategorie : Antiek
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Veilinghuis Klinkhamer
Eigenaar : Martin Klinkhamer
Telefoonnummer : +3150-5532122
Website :

Sinds 2006 hebben wij onze winkel in Winschoten. Ruim daarvoor waren wij als liefhebbers al bezig met het opkopen van allerlei oude en mooie antieke dingen. Zoals het vaker gaat liep onze hobby uit de hand en kregen we steeds meer bijzondere spullen. Het idee werd geboren om van onze hobby ons werk te maken en een antiekhandel te beginnen. In 2006 openden wij de winkel “Antiek galerie Het Noorden”.

Antiek opkoper

Willeke is de eigenaresse en doet de marketing en het bedrijfsmatige deel. Ze verzamelt nog steeds oude blikken uit Nederland, porselein van Villeroy & Boch en heeft een brede belangstelling voor oude dingen. Simon was tot 2018 werkzaam als veilingmeester bij Catawiki. De laatste twee jaar was hij daar leidinggevende. Na deze periode is hij werkzaam geweest bij Veilinghuis Klinkhamer in de stad Groningen. Taxeren bij de mensen thuis was toen een van de vele werkzaamheden. Sinds kort zijn we full time bezig met onze antiekwinkel.

Nieuwsgierig hoe Simon in de wereld van kunst en de kunsthandel terechtgekomen is? Lees de blog “Hoe ik handelaar werd (en liefhebber) van kunst“. Andere interessante blogs met leuke informatie:

Kom gerust eens langs om te kijken in onze winkel of neem contact op mocht u een vraag of opmerking hebben.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie: