Zelf thuis bier brouwen

Zelf bier brouwen met een van onze brouwpakketten is makkelijk, leuk en leerzaam.

Een brouwpakket bestaat uit een brouwemmer met daarin alle ingrediënten voor je eigen brouwsel van 5 liter. Er zijn verschillende soorten bier, dus voor ieder wat wils. Dit brouwpakket is inclusief uitgebreide handleiding. Zo word je stap voor stap door het brouwproces geleid.

Brouw winkel

Naast bierbrouwpakketten zijn er in de online brouw winkel ook diverse ingrediënten en brouwbenodigdheden te vinden. Met de diverse ingrediëntenpakketten kan je de brouwemmer opnieuw gebruiken, desnoods voor een andere soort bier. Zo kan je blijven testen, en afwisselen in smaak.

De brouwbenodigdheden zijn handige tools om je zelf gebrouwen bier nog beter te bereiden. Denk hierbij aan thermometer, SG meter, flessenset en reinigingsmiddelen.

Logo Bierbroeders Groningen

Bierbrouwpakket
Makkelijk in gebruik
Thuisbezorgd
Diverse biersoorten
Leuk en leerzaam

Brouwbroeders
Bedrijfscategorie : Webshops
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Brouwbroeders
Eigenaren : Dirk en Eelke
Telefoonnummer : +316-83705128
Website :

Wij, Eelke en Dirk, zijn ervan overtuigd dat iedereen bier kan brouwen! Toen wij jaren geleden zelf als hobbyisten onze eerste eigen IPA proefden waren we zo enthousiast dat we in 2015 gestart zijn met Brouwbroeders: want dit moesten meer mensen gaan doen! Inmiddels durven we wel te zeggen dat we met onze recepten, starterspakketten en brouw- hulmiddelen de drempel om zelf bier te gaan brouwen behoorlijk hebben verlaagd.

Eelke

Nadat Dirk en ik onze eerste Weizen ooit met veel plezier hadden gebrouwen én opgedronken is bij mij het virus nooit meer weg gegaan. Samen met vrienden rondom de ketel staan en ze uitleggen wat er nu allemaal gaande is is een van mijn favoriete bezigheden. We zijn al sinds 2015 met Brouwbroeders bezig en sinds ben sinds 2017 full-time Brouwbroeder.

Dirk

Toen ik op reis was in Australië kwam ik er achter dat ik, naast Brouwbroeder en thuisbrouwer, ook professioneel wilde gaan brouwen. Doordat ik in Australië aan mijn eerste (en tweede) baan als brouwer ben gekomen en het me hier nog wel bevalt, regel ik alle zaken die ik op afstand kunnen doen. Naast mijn full-time werkweek als brouwer ben ik dus vooral bezig met proefbrouwen voor Brouwbroeders, klanten helpen, en vooral heel veel leren om zo jullie enthousiast te kunnen maken over het brouwen van bier!

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
Gerelateerde bedrijven