Landbouw- en grondverzetminiaturen

Westerhoff miniaturen is al 25 jaar actief en een begrip in de verkoop van landbouwminiaturen en grondverzetminiaturen. Prachtige schaalmodellen die via de webshop worden aangeboden. Waarbij zelf landbouwminiaturen worden gefabriceerd en worden aangeboden onder het merk Legend Farm Models. De ruim gevulde webshop is te vinden op westerhoffminiaturen.nl, maar ze zijn ook regelmatig te vinden op diverse miniatuurbeurzen of op markten en evenementen.

Westerhoff Landbouw miniaturen

Westerhoff Miniaturen
Bedrijfscategorie : Webshops
Locatie : Groningen
Bedrijfsnaam : Westerhoff Miniaturen
Eigenaar : Gezinus Westerhoff
Telefoonnummer : +31594-249598
2e Telefoonnummer : +316-51591417
Website :

WesterhoffMiniaturen is al meer dan 25 jaar actief in het in- en verkopen van landbouw- en grondverzetminiaturen. Wat eens als hobbymatige verkoop begon is in de jaren uit gegroeid tot een bedrijfsmatige onderneming.

We zijn begonnen met de verkoop op miniatuurbeurzen, markten en evenementen, zoals Trekkertrek, open dagen van loon- ,mechansatiebedrijven en landbouwscholen. In de jaren zijn we zo gegroeid dat niet alle modellen meer op de beurzen kunnen presenteren, daarom zijn we in oktober 2018 gestart met deze webshop. Om al onze  klanten optimaal van te dienst kunnen zijn, staan nagenoeg alle modellen op de site van WesterhoffMiniaturen.nl.

Ook zijn we begonnen met het bouwen van landbouwminiaturen en deze nieuwe modellen worden presenteert op de LCN beurs te Zwolle onder de naam “Legend Farm Models”.

Hebt u vragen over modellen of over “Legend farmmodels” kunt u natuurlijk altijd contact met ons op nemen.

Reviews
Er zijn nog geen reviews gegeven, ben jij de eerste?
Geef een review
Service: Prijs/Kwaliteit: Communicatie:
Gerelateerde bedrijven